Zytoscan en essentiële oliën

Essentiele oliën zijn ter ondersteuning en zorgen voor balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door gebruik te maken van een zytocompass handscan kan ik je heel gericht adviseren in het gebruik van essentiële olien.

Zytoscan

Bij de zytocompass leg je je hand op een handscanner die in verbinding staat met mijn laptop en het programma waarin alle essentiële oliën van YZyto handscanoung Living zijn opgenomen. In ongeveer 3 tot 5 minuten scant de zytocompass jouw hand en krijg je via biofeedback inzicht in wat jouw lichaam op dat moment aan essentiële oliën nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.
Biofeedback betekent dat de sensoren in de handscan jouw lichaamssignalen opmeet en vervolgens terugkoppelt naar het programma in mijn laptop.
De zytoscan is geen diagnosemiddel, maar zoals het Engelse woord al zegt een kompas. Een kompas die je de koers aangeeft naar een gezonde en natuurlijk leefstijl. De scan weergeeft dus jouw biologische voorkeuren voor bepaalde essentiële oliën.

Deze biofeedback gaat over het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau.  Vaak liggen er achter fysieke klachten emotionele componenten. De scan geeft aan welke emoties nog in je systeem opgeslagen zijn. Emotionele gebeurtenissen worden namelijk op celniveau in je lichaam opgeslagen en dat kan vervolgens voor allerlei fysieke klachten zorgen.  De levensenergie stagneert hierdoor. Door de scan wordt dit naar het bewustzijn gebracht. Op het moment dat de emotie wordt vrijgemaakt, kan de levensenergie in het lichaam weer vrij gaan stromen en kom je in balans, je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en je voelt je letterlijk lekkerder in je vel zitten.

Na afloop van de scan maak ik een protocol voor je van de essentiële oliën die worden geadviseerd. Daarin staat waar de betreffende olie voor dient, hoe je het dient te gebruiken en hoeveel keer per dag. Meestal is dat voor een periode van 3 a 6 weken. Daarna kun je eventueel weer een vervolg scan laten maken.

Jouw investering:

Een scanconsult kost € 60,- (inclusief: gesprek van ongeveer een uur en uitwerking protocol voor het gebruik van de oliën, exclusief kosten voor de essentiële oliën behorende bij het protocol)
Naar behoefte is het ook mogelijk om aanvullend sessies ‘natuurlijk ZIJN’ te volgen.

Essentiele oliën van Young Living

Essentiele oliën zijn natuurlijk aromatische onderdelen uit kruiden, wortels, bloemen, planten en bomen die door destillatie wel 100 tot 10.000 maal meer geconcentreerd zijn dan de oorspronkelijke plant. Ik werk met de producten van Young Living, 100% pure olie, zonder toevoeging van chemische middelen.

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, ook wel behandeling met geuren genoemd: de geuren werken in op het onderbewuste en brengen een verstoord zenuwstelsel weer in balans. Geur heeft invloed op je lichaam en je emoties, het stimuleert de hormonen en beïnvloedt de stofwisseling. De amygdala, een gebied in de hersenen die een belangrijke rol speelt in het opslaan en loslaten van emotionele gebeurtenissen, trauma en angst kan gestimuleerd worden door reuk.

Wanneer je een zytoscan hebt gedaan, dan komt daar een advies uit welke essentiële oliën jij het beste kunt gebruiken en op welke manier. Dat kan zijn door er aan te ruiken (eventueel in een diffuser), door inname, door middel van massage of op bepaalde delen van je lichaam . De oliën kun je bij of via mij aanschaffen. In het consult vertel ik je over de verschillende mogelijkheden.

Essentiele oliën zijn een natuurlijke manier om voor je gezondheid en algeheel gevoel van welzijn te zorgen!

DISCLAIMER: Ik stel geen diagnose en ik geef geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, raad ik je bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.