Workshops & bewustZIJNs avonden

Heb je interesse in het volgen van een workshop, bewustZIJNs of informatie avond, kijk dan hieronder voor actuele informatie.

Vrouwen bewustZIJNs avonden

Laat jij je leiden door de hectiek en de gejaagdheid van de maatschappij? Of leef jij vanuit verbinding met je natuurlijke vrouwelijke flow?
Ben jij nieuwsgierig hoe de maan en de seizoenen een wegwijzer kunnen zijn op jouw pad naar innerlijke wijsheid en natuurlijk manier van ZIJN?
Wil jij samen met een groep vrouwen op ontdekkingsreis gaan en de kunst van het vrouw zijn (her)ontdekken? Gebruik maken van de wijsheid, ritmes en cycli van de natuur dan zijn deze bewustZIJNs avonden iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over deze avonden.

Wanneer: dinsdag 12 Maart

Workshop ‘Soul visionboard’

Wil je op een ontspannen en simpele manier in contact komen met jouw innerlijke wijsheid, kom dan naar deze workshop!
Het maken van een Soul-visonboard is een krachtige manier om je ziel aan het woord te laten. Het Soul-visonboard verbeeldt wat er op dit moment voor jou belangrijk is om aandacht aan te geven. Klik hier voor meer informatie over deze workshop

Wanneer: Donderdag 21 Maart.
Heb je een eigen groepje met wie je deze workshop graag zou willen volgen, dan kunnen we ook een datum met elkaar afspreken. Mail of bel me even voor de mogelijkheden!

Informatie ochtend/avond over essentiële oliën

Ik werk met de essentiële oliën van Young Living. Graag vertel ik je tijdens deze informatie avond over de verschillende mogelijkheden.

Young Living heeft een starterskit samengesteld die bij mij thuis mijn natuurlijke apotheker vormt. In die kit zitten 12 essentiële oliën. Deze oliën zijn bijvoorbeeld in te zetten bij griep, om je immuunsysteem te boosten, bij hoofd, keel en buikpijn……. In mijn praktijk heb ik een heel assortiment aan essentiële oliën, waar je deze avond ook even aan kan snuffelen, ik vertel je graag over de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer: nieuwe datum volgt in het voorjaar van 2019

Essentie avond:

We starten de avond met een meditatie. Daarbij maak ik gebruik van essentiële oliën die je ondersteuning bieden bij het tot rust brengen van je mind en je in een ontspannen sfeer brengen waardoor je gemakkelijker de weg naar binnen kunt volgen, naar je essentie. Wat je daar vervolgens bent tegengekomen, ga je na de meditatie verbeelden in een zogenoemde “essentie kaart”.  Klik hier voor meer informatie over deze avond.

Wanneer:  voorjaar 2019, datum volgt binnenkort.  Heb je een eigen groepje met wie je deze workshop graag zou willen volgen, dan kunnen we ook een datum met elkaar afspreken. Mail of bel me even voor de mogelijkheden!