Cursussen en evenementen

Heb je interesse in het volgen van een workshop, cursus of informatie avond, kijk dan hieronder voor actuele informatie.
Binnenkort volgt er ook een thuiscursus ‘krachtig sensitief’- omdat deze cursus nog in de maak is, vraag ik je om nog even geduld te hebben!

Informatie ochtend/avond over essentiële oliën

Ik werk met de essentiële oliën van Young Living. Graag vertel ik je tijdens deze informatie avond over de verschillende mogelijkheden.

Young Living heeft een starterskit samengesteld die bij mij thuis mijn natuurlijke apotheker vormt. In die kit zitten 12 essentiële oliën. Deze oliën zijn bijvoorbeeld in te zetten bij griep, om je immuunsysteem te boosten, bij hoofd, keel en buikpijn……. In mijn praktijk heb ik een heel assortiment aan essentiële oliën, waar je deze avond ook even aan kan snuffelen, ik vertel je graag over de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer: nieuwe datum volgt in het voorjaar van 2019

Essentie avond:

We starten de avond met een meditatie. Daarbij maak ik gebruik van essentiële oliën die je ondersteuning bieden bij het tot rust brengen van je mind en je in een ontspannen sfeer brengen waardoor je gemakkelijker de weg naar binnen kunt volgen, naar je essentie. Wat je daar vervolgens bent tegengekomen, ga je na de meditatie verbeelden in een zogenoemde “essentie kaart”.  Klik hier voor meer informatie over deze avond.

Wanneer:  voorjaar 2019, datum volgt binnenkort.  Heb je een eigen groepje met wie je deze workshop graag zou willen volgen, dan kunnen we ook een datum met elkaar afspreken. Mail of bel me even voor de mogelijkheden!

 

Workshop ‘Soul visionboard’

Wil je op een ontspannen en simpele manier in contact komen met jouw innerlijke wijsheid, kom dan naar deze workshop!
Het maken van een Soul-visonboard is een krachtige manier om je ziel aan het woord te laten. Het Soul-visonboard verbeeldt wat er op dit moment voor jou belangrijk is om aandacht aan te geven. Klik hier voor meer informatie over deze workshop

Wanneer: Voorjaar 2019, datum volgt binnenkort.  Heb je een eigen groepje met wie je deze workshop graag zou willen volgen, dan kunnen we ook een datum met elkaar afspreken. Mail of bel me even voor de mogelijkheden!