Workshop “Soul-Visionboard”

Soul-Visionboard

Wil je op een ontspannen en simpele manier in contact komen met jouw innerlijke wijsheid, kom dan naar deze workshop! IMG_0122 (2)

Het maken van een Soul-visonboard is een krachtige manier om je ziel aan het woord te laten.
Het Soul-visonboard verbeeldt wat er op dit moment voor jou belangrijk is om aandacht aan te geven en geeft uiting aan de verlangens van je ziel. Het is een manier om diepe wijsheid uit je onderbewuste boven te laten komen.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Misschien heb je ooit wel eens een visionboard gemaakt om je doelen en/of toekomstplannen visueel te maken?
Het verschil met een Soul-Visionboard is dat je hierbij alleen met beelden werkt, terwijl een visionboard  bestaat uit woorden, zinnen en beelden. Alleen maar gebruik maken van beelden heeft een andere uitwerking, je komt in contact met andere lagen in jezelf. Je krijgt inzicht in wat  jouw onderbewuste je laat zien aan de hand van de beelden die je gebruikt. Het geeft antwoord op de vraag waar jij de komende tijd aandacht aan mag geven.

* We starten de avond met een geleide meditatie. Hierbij maak ik gebruik van essentiële oliën, die je in een ontspannen sfeer brengen en je helpen om de drukte van de dag achter je te laten. In ontspanning kom je in de gelegenheid om je af te stemmen op je onderbewuste. Hier bevindt zich jouw innerlijke wijsheid en daar gaan we deze avond mee werken!
* Vervolgens ga je aan de slag met tijdschriften, schaar en lijm. Uit de tijdschriften kies je intuïtief een aantal afbeeldingen. Met die afbeeldingen ga je jouw Soul-visionboard maken.
* We ronden de avond af in een deelronde, waar ik je achtergrond informatie meegeef over hoe jij je Soul-Visionboard kunt ‘lezen’ zodat je stappen kunt gaan zetten om je hartsverlangen te leven.

Praktische informatie:

Wanneer:         Donderdag 21 Maart
Tijd:                   19.30 – 21.45 uur
Plaats:               Yogazolder Cesar Westland, Gezondheidscentrum Dijkweg, Dijkweg 127 Honselersdijk
Kosten:             € 20,- inclusief materiaal, thee en lekkers
Aanmelden:     Stuur een mail naar esther@praktijkhartstocht.nl o.v.v. aanmelding workshop Soul-visonboard

Het is ook mogelijk om een eigen groepje te formeren, we kunnen dan in overleg een datum plannen.

Workshop Soul-visionboard“Vanavond een Soul-Visionboard gemaakt. Vol inspiratie naar huis gegaan. Het was fijn om te maken en te delen met elkaar. Esther geeft je de ruimte om goed bij jezelf te blijven. Super, dank je wel!” ( Tietsje)

“Het was een fijn begin om eerst via een meditatie naar je innerlijk kind terug te gaan. Daarna kwam het bijna als vanzelf om het Soul-Visonboard te vullen met plaatjes en teksten die op dat moment naar voren kwamen. Een mooie invulling van de avond.” (Bianca)

Super leuk om te maken. Fijn om vooraf een meditatie te doen, zodat het thema van het Soul-Visionboard sterker wordt. Mooi om naar je eigen visionboard te kijken en te zien dat het dan ook allemaal klopt. Ik   vond het gezellig, leerzaam en relaxed. Dank je wel voor dit mooie kadootje!” (José van den Berg, kinder/tiener/ouder-kind yoga)

Inspirerend om gedachteloos en intuïtief plaatjes en teksten uit te zoeken. Verassend hoe het een krachtig geheel wordt. Mijn soul-visionboard krijgt een mooi plek, laat maar groeien!” (Marjo)

“De workshop heeft mij bevestigingen en nieuwe inzichten gegeven. Ik vond het een hele fijne avond; de meditatie vooraf, het bezig zijn en het delen erna. Het heeft me weer verbonden met mijn gevoel. Sta je op een kruispunt, dan is deze workshop zeker ook een aanrader!” (Daniëlle)

“Vanavond de workshop Soul-Visionboard maken gedaan. Een hele inspirerende, leerzame avond met een mooie meditatie aan het begin van de avond en een prachtig Soul-Visonboard aan het eind van de avond. Iets om met veel warmte aan terug te denken en nog heel veel en vaak naar te kijken” (Marion)