vrouwen bewustZIJN avonden

Laat jij je leiden door de hectiek en de gejaagdheid van de maatschappij? Of leef jij vanuit verbinding met je natuurlijke vrouwelijke flow?
Ben jij nieuwsgierig hoe de maan en de seizoenen een wegwijzer kunnen zijn op jouw pad naar innerlijke wijsheid en natuurlijk manier van ZIJN?
Wil jij samen met een groep vrouwen op ontdekkingsreis gaan en de kunst van het vrouw zijn (her)ontdekken? Gebruik maken van de wijsheid, ritmes en cycli van de natuur dan zijn deze bewustZIJNs avonden iets voor jou!

Vanuit je vrouwelijke essentie in het leven staan, betekent:
- bewuster leven
- op een ontspannen manier bergen kunnen verzetten
– in contact zijn met je lichaam en hier naar luisteren
– balans ervaren in je energiehuishouding
– vanuit je intuïtie handelen

Wat hebben deze vrouwen bewustZIJNs avonden jou te bieden
* een ontspannen avond waarin jij je samen met andere vrouwen even terug trekt uit de hectiek van je dagelijkse bestaan.
* kennis over de wijsheid van de natuur en haar natuurlijk cycli en hoe jij dit in je leven zo kunt gebruiken dat je erin mee kunt bewegen en meer vrijheid en vreugde kunt ervaren.
* verbinding met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwen om je heen
* uit je hoofd in je lijf, in verbinding met je hart
* een veilige bedding, inspiratie en verdieping
Kortom voeding voor je ziel!

Vrouwen zijn van nature verbonden met het ritme van de maan, denk maar aan de menstruatiecyclus. Feitelijk staat alles en iedereen onder invloed van de ritmes van dag/nacht en de seizoenen. We staan er meestal niet bij stil en dat is jammer, de wijsheid van de natuur is namelijk de natuurlijke wijsheid van jou als mens!

In vroegere tijden kwamen vrouwen bij elkaar in een tempel of rode tent, vaak rond nieuwe maan, om elkaar verhalen te vertellen, vrouwenwijsheden aan elkaar door te geven, vreugde en verdriet met elkaar te delen en elkaar te horen zonder oordeel.. Zo’n plek willen wij graag voor jou creëren in een tijd waarin dit niet meer zo vanzelfsprekend is! SamenZIJN In een cirkel van vrouwen om de verbinding met jezelf en de verbinding met andere vrouwen te eren en te verdiepen.

Als wegwijzer gebruiken wij de kennis en wijsheid vanuit de natuur en haar ritmes en dan met name de energie van de maan en het bijbehorende sterrenbeeld van die maand. Daarnaast zullen we ons ook richten op de ontvangende vrouwelijke energie. Van daaruit gaan we werken en brengen we allerlei thema’s in die hiermee verband houden. Wij zorgen voor een veilige bedding waarin jij helemaal jezelf kunt zijn..

website 2Tot de zomer zijn er 4 avonden gepland, iedere avond heeft een eigen maan(d) thema. Het beleven en ervaren van de vrouwelijke essentie staat centraal! We maken daarbij onder andere gebruik van meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes. Je krijgt uitleg over het maan(d)  thema en zet een intentie om in je dagelijks leven mee te nemen.
Dit alles natuurlijk onder het genot van thee en lekkers.

Donderdag 11 April staat de avond in het teken van het thema ‘groeien vanuit levenskracht’.
Het sterrenbeeld dat bij deze periode hoort is ‘ram’ en symboliseert de ontembare kracht van het leven. Dat zie je ook weerspiegelt in de natuur, alles komt met volle kracht tot leven, er is geen houden meer aan. Ram markeert een nieuw begin, dag en nacht komen opnieuw met elkaar in evenwicht, maar het licht krijgt nu weer de overhand. In de natuur zie je dat terug in de groei van de plantenwereld, die zonder enige aarzeling, gene of remming in volle gretigheid losbarst om voluit te leven. Met deze energie gaan we 11 April werken.

Praktische informatie:

Wanneer:         donderdag 11 April, thema: “groeien vanuit levenskracht” – sterrenbeeld ram
Tijd:                   19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Waar:                Gezondheidsgebouw Dijkweg, Dijkweg 127 Honselersdijk, op de yoga zolder van Cesar Westland
Kosten:             € 25,- per avond
(zijn de financiën een bezwaar om mee te doen, neem dan contact met ons op dan bespreken wat er wel mogelijk is voor jou!)
Aanmelden:     stuur een mail naar esther@praktijkhartstocht.nl of marjo@innerharmony.nl

Volgende bijeenkomst en bijbehorend thema: donderdag 9 Mei, thema: ‘wat je aandacht geeft groeit’ (stier) en dinsdag 11 Juni, thema: ‘samenZIJN’ (tweeling)

Marjo:  Wat ben ik blij dat mijn nieuwsgierigheid groter werd dan mijn weerstand en ik jaren geleden de eerste stappen gezet heb op het pad van ‘vrouwentrainingen’. Ik denk dat, onbewust, iedere vrouw het verlangen heeft om vanuit haar innerlijke kracht te willen schitteren in deze wereld. Dat voelt als thuiskomen bij jezelf. Ik heb het in ieder geval zo ervaren en gun het iedere vrouw! Ik ben dankbaar dat ik, in mijn praktijk en bij trainingen, getuigen heb mogen zijn van de vele prachtige transformaties bij vrouwen. Ze werden opener, meer ontspannen en stralend!foto A4

Esther:  Stralen, in je kracht staan, bewust-er-zijn met al jouw kwaliteiten, in verbinding met wie jij in essentie bent dat gun ik iedere vrouw. SamenZIJN met vrouwen onder elkaar, verbinden en verdiepen heeft mij persoonlijk de afgelopen jaren heel veel verrijking gebracht.  De maan en het ritme van de seizoenen zijn de wegwijzers op mijn pad. Ik voel een diepe verbinding met de natuur en het is mijn hartsverlangen jou ook weer (of meer) in verbinding te brengen met je natuurlijke ZIJN. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Het is onze passie om kennis en ervaring door te geven aan andere prachtige vrouwen, vrouwen zoals jij!
We helpen je graag de kunst van het vrouw ZIJN te (her)ontdekken en op een natuurlijke manier te ZIJN!