Voet en onderbeenmassage met essentiële olie

Voet-onderbeen massage, gebaseerd op de Oosterse 5 elementenleer.IMG_7528 - kopie

Je voeten dragen je de hele dag, je hele lichaamsgewicht steunt op je voeten en toch ben je je vaak niet heel bewust van je voeten. Een voetmassage kan daar verandering in brengen. Je voeten en onderbenen worden gemasseerd met een basisolie waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd.

IMG_7533 (2)Deze massage heeft een harmoniserend effect op je gehele lichaam, in de voeten lopen namelijk reflexpunten die het gehele lichaam weerspiegelen. Je hele lichaam wordt dus verwend door deze massage; het stimuleert de bloedcirculatie in de benen, afvalstoffen worden uit je lichaam afgevoerd, het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken, de gedachtestroom in je hoofd komt tot rust, de massage brengt harmonie in de energiebanen en zorgt voor een goede aarding. Een goede aarding/gronding zorgt er letterlijk voor dat je stevig in je schoenen staat en bewust-er kunt ZIJN. Heerlijk voor mensen die veel en snel in hun hoofd zitten. Door hoofdwerk wordt namelijk de energie onttrokken aan de voeten, waardoor koude voeten ontstaan en een gevoel van niet goed geaard zijn.

Je voeten en onderbenen worden gemasseerd met een basisolie, waaraan ik essentiële oliën toevoeg. Essentiele oliën worden beschouwd als de ziel van de plant en werken daarom in op de ziel van de mens. Via de olie wordt iets overgebracht van de levensenergie van de betreffende plant. De geuren werken in op het  onderbewuste en brengen een verstoord zenuwstelsel weer in balans. Hierdoor is het voor hoogsensitieve vrouwen een hele fijne massagevorm. Essentiele oliën worden bovendien goed opgenomen door de huid; via de huid komen ze in de bloedbanen terecht, op deze manier kunnen de oliën worden gebruikt om inwendige kwalen te verhelpen.

Een ontspannende voet en onderbeenmassage maakt deel uit van het coaching traject voor vrouwen, maar kan ook los afgesproken worden. De kosten bedragen dan € 40,-  voor een afspraak van 45 minuten.