Natuurlijk ZIJN- Holistische coaching

* Leef je teveel in je hoofd en voel je het verlangen om meer vanuit je hart te leven?
* Wil je van je sensitiviteit je kracht maken?
* Heb je het gevoel dat je aan het ‘overleven’  bent in plaats te genieten van het leven?
* Ben je op zoek naar meer balans in je leven waardoor je natuurlijk-er kunt ZIJN?
* Wil je in beweging komen, maar weet je niet goed hoe en waar je dan moet beginnen?
* En wil je graag meer inzicht krijgen in jezelf?
Dan is een holistische coaching wellicht iets voor jou!

Holistisch coaching brengt je naar de kern van je vraag of probleem.
Alle lagen van ZIJN worden in deze manier van coaching meegenomen: je handelen, je denken, je gevoel, je intuïtie en je spiritueel bewustzijn.

In je hoofd leven is voorbijgaan aan gevoelens en emoties, dat kan nare gevolgen hebben:  emotionele spanning zoekt namelijk altijd een uitweg  en dat kan vervolgens leiden tot bijvoorbeeld sombere gedachten, depressieve gevoelens, agressie die zich naar buiten toe uit, ziekte of een burn-out.

Alleen maar vanuit je hoofd leven is vaak een vluchtmechanisme, het is als het ware een vermijding van emotionele pijn of het wegdrukken van onverwerkte emoties en gevoelens. Dit kan zijn doordat je vroeger iets naars hebt meegemaakt, zoals een echtscheiding of het overlijden van een dierbare. Maar het kan ook zijn dat het vroeger bijvoorbeeld niet veilig was om je emoties te tonen, of je kreeg te horen dat je je niet zo aan moest stellen, of wat jij wenste werd zelfs genegeerd. Hierdoor vormen zich in jou allerlei overtuigingen die jij je vaak helemaal niet bewust bent, maar wel voor stress en onbalans kunnen zorgen. Als jij jezelf van deze overtuigingen los kunt maken, gaat je energie weer stromen en  kom je in jouw natuurlijke manier van ZIJN. (klik hier om meer te lezen over overtuigingen).

Praktische informatie:

De coaching sessies vinden buiten in de natuur plaats, waar we al wandelend in een natuurgebied aan de slag gaan met wat jou bezig houdt.
Tijdens de wandeling gebruik ik de natuur als wegwijzer en inspiratiebron en omdat je letterlijk in beweging bent, komt je proces ook in beweging.

Het is mogelijk om voorafgaand aan een wandelcoach sessie een  zytohandscan te laten maken. Deze scan geeft meteen een heel helder beeld van de onbalans die jij in jezelf ervaart en hoe je dit naast de sessies met essentiële olie en/of supplementen kunt ondersteunen.
Het is mijn ervaring dat je hierdoor op dieper niveau kunt helen en sneller weer in balans kunt komen.

Jouw investering:

Een sessie ‘natuurlijk ZIJN’ kost € 70,- (75 a 90 minuten)