Natuurlijk ZIJN- Holistische coaching

wandelcoaching* Leef je teveel in je hoofd en voel je het verlangen om meer vanuit je hart te leven?
* Ben je (hoog)sensitief en wil je van je sensitiviteit je kracht maken?
* Heb je het gevoel dat je aan het ‘overleven’  bent in plaats van dat je geniet van het leven?
* Ben je op zoek naar meer balans in je leven waardoor je natuurlijk-er kunt ZIJN?
* Wil je in beweging komen, maar weet je niet goed hoe en waar je dan moet beginnen?
* Wil je graag meer inzicht krijgen in jezelf?
Dan is een natuurlijk ZIJN coaching  wellicht iets voor jou!

Tijdens een sessie natuurlijk ZIJN gaan we samen de natuur in en al wandelend komen we, met behulp van de natuur, gemakkelijker bij de kern van jouw vraag. Door te wandelen breng je namelijk niet alleen je lijf in beweging maar ook je gedachten en gevoelens, waardoor je van denken naar voelen kunt gaan! Hierdoor kun je vanuit een ander perspectief naar jouw vraag of probleem kijken en krijg je vervolgens inzichten mee die je kunt gebruiken om nieuwe stappen te zetten die positief bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn.

In de natuur gebeurt alles op z’n tijd, er is geen haast. De natuur oordeelt niet; iedere boom, bloem of plant is van waarde, is uniek en neemt een eigen plekje in, net zoals jij!
Er heerst rust en er is ruimte om te ZIJN. En dat zijn kwaliteiten waar ik graag gebruik van maak tijdens de coaching.

Spiegel van de ziel

De natuur wordt ook wel de spiegel van de ziel genoemd, soms is het lastig om in die spiegel te kijken, ik help je daar graag bij!
Als ik met jou wandel, stem ik me niet alleen af op wat jij me vertelt, maar ook op wat jij me onbewust laat zien en dat koppel ik vervolgens naar jou terug. Ook maak ik gebruik van hetgeen we al wandelend in de natuur tegenkomen. Het doel hiervan is dat jij op een andere manier naar jezelf en je leven kunt kijken, waardoor je bewuster keuzes kunt maken die goed voor jou zijn en waar jij je prettig bij voelt.


Praktische informatie:

De coaching sessies vinden buiten in de natuur plaats, dat kan zijn in het Ockenburgse bos, in de duinen of aan het strand van Hoek van Holland of in de polders van midden Delfland.

Het is mogelijk om voorafgaand aan een wandelcoach sessie een  zytohandscan te laten maken. Deze scan geeft meteen een heel helder beeld van de onbalans die jij in jezelf ervaart en hoe je dit naast de sessies met essentiële olie en/of supplementen kunt ondersteunen.
Het is mijn ervaring dat je hierdoor op dieper niveau kunt helen en sneller weer in balans kunt komen.

Jouw investering:

Een sessie ‘natuurlijk ZIJN’ kost € 70,- (75 a 90 minuten)