Informatie ochtend ‘de natuurlijke apotheker’

Informatie ochtend ‘de natuurlijke apotheker’

info avond

Deze ochtend  is gratis toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van essentiële oliën in je dagelijks leven. Onder het genot van een kopje thee en chocolaatjes met essentiële oliën deel ik graag mijn enthousiasme over essentiële oliën met jou.

Ik ga je deze ochtend onder andere vertellen  hoe je essentiële olien kunt inzetten als je natuurlijke thuisapotheker. Zo zijn er oliën die je kunt inzetten voor allerhande fysieke kwaaltjes zoals buikpijn, hoofpijn, bij verkoudheid, migraine, spierpijn, reuma… Maar ook oliën die je kunt in zetten voor hormonale balans, om jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden en/of energieën van anderen (waar veel sensitieve personen nog al eens hinder van ondervinden in hun dagelijkse bestaan), oliën om te gebruiken voor massage, meditatie, ontspanning, om lekker te slapen……………kortom heel veel mogelijkheden waar ik je graag meer over vertel. En natuurlijk is er de mogelijkheid om lekker te snuffelen aan al die heerlijke geurende oliën.

Wil je eerst eens ervaren wat een bepaalde olie voor jou kan doen, dat kan!: je kunt  een rollertje, flesje of een neusinhaler aanschaffen van een olie naar keuze, zodat je thuis de effecten van die betreffende olie kunt gaan ervaren. De kosten daarvan variëren tussen de € 5 en € 15,- (graag contant afrekenen!)

Ik ben distribiteur bij Young Living, dit is een Amerikaans bedrijf  die als enige leverancier van essentiële oliën eigen boerderijen heeft waar de gewassen met zorg worden geteeld. YL besteedt geen enkel proces uit in de ontwikkeling van hun producten, zodat ze de puurheid en authenticiteit van hun essentiële oliën in het productieproces kunnen controleren en waarborgen. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt of planten genetisch gemanipuleerd, waardoor de lijn van Young Living hele pure essentiële oliën bevat waar ik graag mee werk en ook garant voor kan staan.
Heb je interesse in het aanschaffen van de starterskit, flesjes essentiële olie of andere natuurlijke producten van Young Living, dan kun je dat aan het eind van de avond bij mij aangeven, ik help je hier graag verder mee.

Praktische informatie:
Wanneer: najaar
Aanmelden: graag aanmelden via esther@praktijkhartstocht.nl o.v.v. info ochtend, je naam en telefoonnummer