Essentie avond

Soulcollage card herfstMeditatie – Essentiekaart maken

We starten de avond zittend in een cirkel waar ik je meeneem in een geleide meditatie. Daarbij maak ik gebruik van essentiële oliën die je ondersteuning bieden bij het tot rust brengen van je mind en je in een ontspannen sfeer brengen. Hierdoor kun je gemakkelijker de weg naar binnen volgen, zodat dat wat jou werkelijk beweegt naar de oppervlakte kan komen.  Dat ga je vervolgens verbeelden in een essentiekaart.

Uit verschillende tijdschriften sorteer je een aantal afbeeldingen die je vervolgens in een collage gaat verwerken op een A5 formaat kartonnen kaart. Het wordt een kaart zonder woorden, je ziel (je essentie) spreekt namelijk tot je in beelden.  Zo ontstaat jouw eigen essentiekaart die jou laat zien wat er diep binnen in jou leeft, wat gezien wil worden en wat aandacht behoeft.
Aan het eind van de avond komen we weer samen in de cirkel. Hier krijg je de ruimte om te delen.

Alles waar je aandacht aan geeft groeit, door deze essentiekaart thuis op een centrale plek neer te zetten en er dagelijks bij stil te staan, gaat de kaart en het gevoel dat je erop hebt weergeven steeds meer in jou en voor jou leven. Het is een mooie manier om hoofd en hart meer in verbinding te brengen met elkaar. Gun jezelf dit avondje ontspanning, bewustwording en verdieping!

Datum:
 voorjaar
Kosten: € 20,- inclusief materiaal en thee met iets lekkers erbij
Aanmelden:
esther@praktijkhartstocht.nl o.v.v. essentie avond (je ontvangt een bevestiging van aanmelding via de email)

 

“Ik heb kennisgemaakt met Esther en de essentie-avonden en voor mij is het een oase van rust in de vaak hectische realiteit van alledag.
Het is een avond waarin ook altijd iets gebeurt in het samenzijn met anderen .
Er is een soort stille verbondenheid.
Even weer tot jezelf komen.
Bedankt Esther…jij zorgt voor een warme, vertrouwde sfeer!”  Judith

“Deze essentieavond was weer heel speciaal. Eerst samen zitten en delen en dan een geleide meditatie waarbij het gebruik van essentiële olie nog meer diepgang geeft. En daarna heerlijk in stilte met een mooi muziekje op de achtergrond een kaart maken over het thema waarmee je aan de slag wilt. Het was bijzonder hoe snel je diep contact maakt met de anderen tijdens de laatste uitwisseling. Bedankt voor de mooie avond! “Els

“Heel fijn om op deze rustige en ontspannen manier in contact te komen met mijn innerlijke wijsheid”

“Heerlijk even een avondje voor mezelf. Ik heb een druk leven en verlies de essentie wel eens uit het oog, door het maken van een essentiekaart heb ik dat weer duidelijk gekregen. Ik ga het op een mooie plek in huis neerzetten, zodat ik er dagelijks aan herinnerd word en mijn rustmomentje ook thuis kan pakken” Bianca